Çdo produkt është projektuar dhe testuar për funksionim jashtëzakonisht të besueshëm dhe të qetë, dhe ne po përmirësojmë vazhdimisht teknologjinë për të përmbushur standardet e sotme të energjisë dhe mjedisit. Ne gjithmonë e vendosim cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyrim rreptësisht çdo proces.produktet tona kanë avantazhin e dizajnit të arsyeshëm, cilësisë së qëndrueshme dhe standarde, çmimit më të mirë dhe logjistikës së shpejtë.përdoret gjerësisht në ajrin e kondicionuar, ruajtjen e ftohtë, ruajtjen e ftohtë, ftohjen mjekësore, ftohësin, njësinë e kondensimit, industrinë HVAC dhe fusha të tjera.Kompresorët me temperatura të larta, të mesme dhe të ulëta janë të gjithë në dispozicion.

Kompresorë

Çdo produkt është projektuar dhe testuar për funksionim jashtëzakonisht të besueshëm dhe të qetë, dhe ne po përmirësojmë vazhdimisht teknologjinë për të përmbushur standardet e sotme të energjisë dhe mjedisit. Ne gjithmonë e vendosim cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyrim rreptësisht çdo proces.produktet tona kanë avantazhin e dizajnit të arsyeshëm, cilësisë së qëndrueshme dhe standarde, çmimit më të mirë dhe logjistikës së shpejtë.përdoret gjerësisht në ajrin e kondicionuar, ruajtjen e ftohtë, ruajtjen e ftohtë, ftohjen mjekësore, ftohësin, njësinë e kondensimit, industrinë HVAC dhe fusha të tjera.Kompresorët me temperatura të larta, të mesme dhe të ulëta janë të gjithë në dispozicion.
Kompresorë ftohës të eksportit profesional HENGYI, produkte mjetesh ftohjeje gati 20 vjet. Me konceptimin progresiv shkencor të prezantimit të shpejtë, produktet tona eksportohen tani në 99 vende dhe rajone, Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Amerikën Latine, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore , etj. ndërmarrja mbledh një numër të stafit të talentuar të specializuar në zhvillimin dhe dizajnimin e produktit, menaxhimin, marketingun dhe shërbimin e produktit përkatësisht, dhe gradualisht ka evoluar në një kompani që ka një funksionalitet të integruar të marketingut dhe shërbimeve. Produktet kryesore i rregullojnë nga gjysmë hermetike Kompresorë pistoni/riprodhues për të lëvizur dhe vidhosur kompresorin ftohës.Mori reputacion shumë të mirë nga klientët e rinj dhe të rregullt.Për çdo pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne jemi në gjendje t'ju furnizojmë me mallra të klasit të parë me çmime konkurruese.

Prodhuesi

Kompresorë ftohës të eksportit profesional HENGYI, produkte mjetesh ftohjeje gati 20 vjet. Me konceptimin progresiv shkencor të prezantimit të shpejtë, produktet tona eksportohen tani në 99 vende dhe rajone, Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Amerikën Latine, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore , etj. ndërmarrja mbledh një numër të stafit të talentuar të specializuar në zhvillimin dhe dizajnimin e produktit, menaxhimin, marketingun dhe shërbimin e produktit përkatësisht, dhe gradualisht ka evoluar në një kompani që ka një funksionalitet të integruar të marketingut dhe shërbimeve. Produktet kryesore i rregullojnë nga gjysmë hermetike Kompresorë pistoni/riprodhues për të lëvizur dhe vidhosur kompresorin ftohës.Mori reputacion shumë të mirë nga klientët e rinj dhe të rregullt.Për çdo pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne jemi në gjendje t'ju furnizojmë me mallra të klasit të parë me çmime konkurruese.

PRODUKTET TONA MË TË FUNDIT

PËR NE

Guangzhou Hengyi Industry Co., Ltd.është një ndërmarrje lider profesionale ftohëse e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim dhe shitje të pajisjeve ftohëse industriale.Me teknologji të avancuar, ekip shërbimi me përvojë dhe mbështetje teknike profesionale, ne bëmë përpjekje për të ofruar produkte dhe zgjidhje të shkëlqyera për mijëra klientë të arritur në nivelin kryesor. Ne prezantojmë teknologjinë e ftohjes së klasit të parë për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve.

ABONIM