Секој производ е дизајниран и тестиран за ултра доверливо, тивко работење, а ние постојано ја подобруваме технологијата за да ги исполниме денешните стандарди за енергија и животна средина. Ние секогаш го ставаме квалитетот на прво место и строго го надгледуваме секој процес.нашите производи ја имаат предноста на разумен дизајн, стабилен и стандарден квалитет, најдобра цена и брза логистика.широко користен во климатизација, ладно складирање, ладно зачувување, медицинско ладење, чилер, единица за кондензација, HVAC индустрија и други области.Сите се достапни компресори за високи, средни и ниски температури.

Компресори

Секој производ е дизајниран и тестиран за ултра доверливо, тивко работење, а ние постојано ја подобруваме технологијата за да ги исполниме денешните стандарди за енергија и животна средина. Ние секогаш го ставаме квалитетот на прво место и строго го надгледуваме секој процес.нашите производи ја имаат предноста на разумен дизајн, стабилен и стандарден квалитет, најдобра цена и брза логистика.широко користен во климатизација, ладно складирање, ладно зачувување, медицинско ладење, чилер, единица за кондензација, HVAC индустрија и други области.Сите се достапни компресори за високи, средни и ниски температури.
Професионални HENGYI извозни ладилни компресори, производи за алат за ладење речиси 20 години. Со научната прогресивна концепција за брзо воведување, нашите производи сега се извезуваат во 99 земји и региони, Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Латинска Америка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија претпријатието собира голем број талентирани кадри специјализирани за развој на производи и дизајнирање, управување, маркетинг и услуга на производи, и постепено еволуираше во компанија која има интегрирана функционалност на маркетинг и услуги. главните производи се организираат од полухерметички клипни/повратни компресори за скролување и завртување на компресорот за ладење.Доби многу добра репутација од нови и редовни клиенти.Било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас и ние сме во позиција да ве снабдуваме со прва класа стоки по конкурентни цени.

Производителот

Професионални HENGYI извозни ладилни компресори, производи за алат за ладење речиси 20 години. Со научната прогресивна концепција за брзо воведување, нашите производи сега се извезуваат во 99 земји и региони, Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Латинска Америка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија претпријатието собира голем број талентирани кадри специјализирани за развој на производи и дизајнирање, управување, маркетинг и услуга на производи, и постепено еволуираше во компанија која има интегрирана функционалност на маркетинг и услуги. главните производи се организираат од полухерметички клипни/повратни компресори за скролување и завртување на компресорот за ладење.Доби многу добра репутација од нови и редовни клиенти.Било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас и ние сме во позиција да ве снабдуваме со прва класа стоки по конкурентни цени.

НАШИТЕ НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Guangzhou Hengyi Industry Co., Ltd.е водечка професионална компанија за ладење специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на индустриска опрема за ладење.Со напредна технологија, искусен сервисен тим и професионална техничка поддршка, вложивме напори да понудиме одлични производи и решенија за илјадници клиенти кои го достигнаа водечкото ниво. Воведуваме првокласна технологија за ладење за да одговориме на различните потреби на клиентите.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ