ʻO ka mea hoʻoheheʻe pahu pahu 3 phase compressor ZMD26KVE-TFD, nā ʻāpana reefer, thermo king compressor ZMD26KVE-TFD no ke kūʻai wela

E mālama pono i ka hoʻohana ʻana o ZMD26KVE-TFD reefer scroll compressor

1. ʻAʻole ʻoi aku ka nui o ke kihi o ka compressor ma mua o 5 degere;E hōʻailona ʻia ka papa inoa o ka compressor me ka ʻaila lubricating maʻamau e hōʻoia i ka kūlike o nā palena o ka mana a me ka inoa o ka compressor.E hoʻopiha ʻia ka compressor me ka nitrogen maloʻo i ka wā e haʻalele ai i ka hale hana, a e hoʻokuʻu ʻia ke kaomi i loko o ka compressor ma mua o ka hoʻopili ʻana o ZMD26KVE-TFD reefer compressor.

2. I ka wā e ʻike ai ka leakage o ka ʻōnaehana refrigeration a me ka hana compressor, ʻaʻole ʻoi aku ka nui o ke kaomi ma mua o ke kaomi i kuhikuhi ʻia ma ka papa inoa compressor.Mai hoʻohana i ka ea e hoʻāʻo i ka holo ʻana i ka compressor, no ka mea, ua hui pū ʻia ka ZMD26KVE-TFD reefer compressor kiʻekiʻe-pressure ea a me ka aila, a hiki ke pahū ke kinoea kiʻekiʻe kiʻekiʻe ma muli o ke kiʻekiʻe o ka wela o ka vortex exhaust port, ka hopena i ka pōʻino compressor.

3. E nānā inā ua wehe ʻia nā kiwi a me ka hoʻopau ʻana ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka compressor.He mea nui e wehe piha i ka pahu hoʻopau ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka compressor.Ina ZMD26KVE-TFD reefer compressor ʻaʻole i wehe piha ʻia ka valve exhaust, e hoʻopuka ʻia ke kaomi kiʻekiʻe weliweli a me ka wela kiʻekiʻe i loko o ka compressor.

4. ʻAʻole iʻoi aku ka nui o ke kaomi haʻihaʻi o ka ʻōnaehana ma mua o 28bar.Manaʻo ʻia e hoʻihoʻi lima ma hope o ka ʻoki ʻia ʻana o ke kaomi kiʻekiʻe, i mea e hoʻopau loa ai i ka hewa.ʻAʻole ʻae ʻia ka waiwai hoʻonohonoho ʻoki ʻia o ka hoʻololi haʻahaʻa haʻahaʻa ma lalo o 0.1bar.

5. Mai hoʻohui i ka ʻaila ester, ka ʻaila mineral a i ʻole alkylbenzene.ʻO ka ZMD26KVE-TFD reefer compressor ua hoʻopiha ʻia me ka ʻaila lubricating ma mua o ka haʻalele ʻana i ka hale hana.Hoʻohana ʻo R404A compressor i ka ʻaila ester synthetic POE, a hoʻohana ʻo R22 compressor i ka ʻaila mineral 3GS.Hōʻike ka papa inoa o ka compressor i ka nui o ka hoʻopiha ʻana i ka aila ma mua o ka lawe ʻana.Hiki i ka nui o ka hoʻopiha piha ʻana ma kahi o 100ml ka liʻiliʻi ma mua o ka nui hoʻopiha piha.

6. ZMD26KVE-TFD reefer compressor i ka wā wili paipu, pono e hoʻopiha ʻia ka nitrogen i loko o ka pipeline no ka pale ʻana e pale aku i ka unahi oxide mai ka pale ʻana i ka ʻōnaehana.Hiki ke hoʻohana ʻia nā mea wili keleawe a me ke kala no ka wiliwili, ʻoi aku ka maikaʻi o ka 45% kala electrode, e loaʻa ai ka maikaʻi kuʻihao maikaʻi loa.Manaʻo ʻia e ʻōwili i nā paipu hoʻoheheʻe ʻia me ka lole pulu ma mua o ka wili ʻana.

7. Ke holo ka compressor akā ʻaʻole hiki ke hoʻokumu ʻia ka ʻokoʻa o ke kaomi a i ʻole ke kani ʻana o ke kani.Malia paha he hewa ka pilina ʻekolu o ka compressor U, V a me W, a pono e hoʻololi ʻia ʻelua o lākou.


Ka manawa hoʻouna: Mar-16-2023